Analiza web stranice: creativeweb.rs

Analiza sajtova obuhvata neke parametre koji su najučljiviji, a to su:


Performanse stranice

Datum i vreme izrade analize

2020-06-08T09:00:14.968Z

Slika ekrana sa mobilnog

Slika ekrana sa mobilnog

Pristupačnost*

73

Najbolje prakse*

69

Učinak*

39

Optimizacija za pretraživače*

95

UČ - Zbirna promena rasporeda

Kumulativni pomak sadržaja stranice meri kretanje vidljivih elemenata unutar oblasti prikaza. (https://web.dev/cls).
0

UČ - Prvo prikazivanje sadržaja

Prvo prikazivanje sadržaja označava vreme kada se prikazuju prvi tekst ili slika. (https://web.dev/first-contentful-paint).
2,5 sek

UČ - Vreme početka interakcije

Vreme do interakcije je količina vremena koja je potrebna da bi stranica postala potpuno interaktivna. (https://web.dev/interactive).
11,1 sek

UČ - Najveće prikazivanje sadržaja

Najveće prikazivanje sadržaja označava trenutak u kojem se prikazuju najveći tekst ili slika. (https://web.dev/lighthouse-largest-contentful-paint)
7,4 sek

UČ - Indeks brzine

Indeks brzine prikazuje koliko brzo sadržaj stranice postaje vidljiv za korisnike. (https://web.dev/speed-index).
4,8 sek

UČ - Ukupno vreme blokiranja

Zbir svih perioda između FCP-a i vremena do početka interakcije, kada zadatak traje duže od 50 ms, izraženo u milisekundama. (https://web.dev/lighthouse-total-blocking-time).
890 ms

UČ - Izbegavajte ogromne mrežne resurse

Velike mrežne resurse korisnici moraju da plate stvarnim novcem i oni su veoma povezani sa dugim vremenima učitavanja. (https://web.dev/total-byte-weight).
Ukupna veličina je bila 2.695 kB

NP - Greške pregledača su evidentirane u konzoli

Greške evidentirane u konzoli ukazuju na nerešene probleme. One su rezultat neuspelih mrežnih zahteva i drugih problema u vezi sa pregledačem. (https://web.dev/errors-in-console)

NP - Linkovi do odredišta iz drugih izvora nisu bezbedni

Dodajte `rel="noopener"` ili`rel="noreferrer"` svim spoljnim linkovima da biste poboljšali učinak i sprečili bezbednosne propuste. (https://web.dev/external-anchors-use-rel-noopener).

NP - Prikazuju se slike neodgovarajuće veličine

Prirodne dimenzije slike treba da budu proporcionalne razmeri veličine ekrana i piksela da bi slike bile što jasnije. (https://web.dev/image-size-responsive).

NP - Obuhvata korisničke JavaScript datoteke sa poznatim bezbednosnim propustima

Neke nezavisne skripte mogu da obuhvataju poznate bezbednosne propuste koje napadači mogu lako da prepoznaju i iskoriste. (https://web.dev/no-vulnerable-libraries).

SEO - Ciljevi dodirivanja nemaju odgovarajuću veličinu

Interaktivni elementi poput dugmadi i linkova treba da budu dovoljno veliki (48×48 piksela) i da imaju dovoljno prostora oko sebe da bi bilo lako da se dodirnu bez preklapanja sa drugim elementima. (https://web.dev/tap-targets).

HTML h1 tag (12):

IZRADA WEB SAJTA , SEO OPTIMIZACIJA , INTERNET MARKETING , PROGRAM ZA NEKRETNINE , ODRŽAVANJE SAJTA , HOSTING , ZAŠTO BAŠ MI

HTML h2 tag (7):

STVARAMO MODERNE, PREGLEDNE, FUNKCIONALNE SAJTOVE I INTERNET PRODAVNICE KOJI OSVAJAJU VEĆ NA PRVI POGLED , POBOLJŠAJTE RANGIRANJE SVOG WEB SAJTA NA PRETRAŽIVAČIMA, PREDSTAVITE SE NOVIM KLIJENTIMA I PODSETITE POSTOJEĆE NA SVOJE VREDNOSTI , UPOZNAJTE SE SA PREDNOSTIMA INTERNET MARKETINGA I UZ MINIMALNO ULAGANJE OSVOJITE NOVE KLIJENTE , NAMENJEN AGENCIJAMA ZA POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA SA CILJEM ŠTO KVALITETNIJEG PRUŽANJA USLUGA KLIJENTIMA I LAKŠEG UPRAVLJANJA ISTIM U PONUDI , Google upozorava posetioce koji dolaze na web stranice bez HTTPS-a , Primena Opšte Uredbe o zaštiti podataka obavezna je i za firrme u Srbiji , Prednosti internet prodaje

HTML h3 tag (3):

INFORMACIJE , USLUGE , KONTAKT INFORMACIJE

HTML h4 tag (0):

A HTML tag - usidreni tekst

Usidreni tekst (66):

POČETNA , O NAMA , USLUGE , Izrada web sajta , SEO optimizacija , Internet marketing , Program za nekretnine , Hosting , Održavanje sajta , Profesionalno fotografisanje , REFERENCE , CENOVNIK , BLOG , KONTAKT , SAZNAJ VIŠE , IZRADA WEB SAJTA Prilikom izrade svakog web sajta trudimo se da zajedno sa klijentom, koji aktivno učestvuje, dođemo do najboljeg mogućeg rešenja u dizajnerskom i funkcionalnom smislu. , SEO OPTIMIZACIJA Ukoliko shvatite važnost dobre SEO optimizacije urađene od strane iskusnih profesionalaca možete računati na povećanje posećenosti web sajta, a time i prodaje. , INTERNET MARKETING Nudimo vam da u zavisnosti od budžeta, želja i potreba kreiramo strategiju reklamiranja na internetu čiji je cilj vaše bolje poslovanje, veća prepoznatljivost i bolje rangiranje. , PROGRAM ZA NEKRETNINE Program koji smo razvili pruža mogućnost brzog i lakog unosa nekretnina i klijenata te brzog kreiranja ponuda, a rezultat je višegodišnjeg istraživanja tržišta, saradnje sa stručnjacima i agencijama. , ODRŽAVANJE SAJTA Ukoliko nemate vremena da sami održavate web sajt, a želite da vašim korisnicima uvek budu dostupne aktuelne informacije obratite se nama i mi ćemo to obavljati umesto vas. , HOSTING Da bi gotov web sajt bio dostupan i zaštićen od eventualnih zlonamernih pristupa potrebno ga je smestiti (hostovati) na udaljene računare (servere) visokih performansi. , DETALJNIJE , Google upozorava posetioce koji dolaze na web stranice bez HTTPS-a , SAZNAJTE VIŠE , Primena Opšte Uredbe o zaštiti podataka obavezna je i za firrme u Srbiji , Prednosti internet prodaje , Creative WebPronađite nas na mapi , Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

IMG tag - ALT atribut

Alternativni tekst (11):

izrada sajta, izrada sajtova, seo optimizacija, internet marketing , program za nekretnine , montenegro.travel , fond za razvoj republike srbije , najbolje kafane , eminent nekretnine , demostat , danos

Ako tražite usluge razvoja softvera najvišeg ranga, ne tražite dalje!

Šta nudim:

  • Razvoj veb stranica: Pretvorite vašu ideju u potpuno funkcionalnu veb stranicu.
  • Kreacija mobilnih aplikacija: Dostignite vašu publiku na svakom uređaju.
  • Prilagođena softverska rešenja: Softver prilagođen vašim poslovnim potrebama.
  • Upravljanje bazom podataka: Osigurajte da su vaši podaci strukturirani, sigurni i dostupni.
  • Konsultacije: Niste sigurni gde da počnete? Razgovarajmo o najboljim tehnološkim rešenjima za vaše ciljeve.

Sa godinama iskustva u tehničkoj industriji, usavršio sam svoje veštine kako bih pružio samo najbolje svojim klijentima. Pretvorimo vašu viziju u stvarnost. Kontaktirajte me danas da započnemo vaš sledeći digitalni projekat!