Analiza web stranice: www.green-adv.rs

Analiza sajtova obuhvata neke parametre koji su najučljiviji, a to su:


Performanse stranice

Datum i vreme izrade analize

2022-01-05T09:37:15.977Z

Slika ekrana sa mobilnog

Slika ekrana sa mobilnog

Pristupačnost*

81

Najbolje prakse*

62

Učinak*

56

Optimizacija za pretraživače*

85

UČ - Cumulative Layout Shift

Kumulativni pomak sadržaja stranice meri kretanje vidljivih elemenata unutar oblasti prikaza. (https://web.dev/cls/).
0,002

UČ - First Contentful Paint

Prvo prikazivanje sadržaja označava vreme kada se prikazuju prvi tekst ili slika. (https://web.dev/first-contentful-paint/).
4,0 sek

UČ - Time to Interactive

Vreme do interakcije je količina vremena koja je potrebna da bi stranica postala potpuno interaktivna. (https://web.dev/interactive/).
16,4 sek

UČ - Largest Contentful Paint

Najveće prikazivanje sadržaja označava trenutak u kojem se prikazuju najveći tekst ili slika. (https://web.dev/lighthouse-largest-contentful-paint/)
4,6 sek

UČ - Speed Index

Indeks brzine prikazuje koliko brzo sadržaj stranice postaje vidljiv za korisnike. (https://web.dev/speed-index/).
10,8 sek

UČ - Total Blocking Time

Zbir svih perioda između FCP-a i vremena do početka interakcije, kada zadatak traje duže od 50 ms, izraženo u milisekundama. (https://web.dev/lighthouse-total-blocking-time/).
150 ms

UČ - Izbegavajte ogromne mrežne resurse

Velike mrežne resurse korisnici moraju da plate stvarnim novcem i oni su veoma povezani sa dugim vremenima učitavanja. (https://web.dev/total-byte-weight/).
Ukupna veličina je bila 6.704 KiB

NP - Greške pregledača su evidentirane u konzoli

Greške evidentirane u konzoli ukazuju na nerešene probleme. One su rezultat neuspelih mrežnih zahteva i drugih problema u vezi sa pregledačem. (https://web.dev/errors-in-console/)

NP - Prikazuje slike sa niskom rezolucijom

Prirodne dimenzije slike treba da budu proporcionalne razmeri veličine ekrana i piksela da bi slike bile što jasnije. (https://web.dev/serve-responsive-images/).

NP - Ne koristi HTTPS

Svi sajtovi treba da budu zaštićeni HTTPS-om, čak i oni koji ne obrađuju osetljive podatke. To obuhvata izbegavanje [mešovitog sadržaja](https://developers.google.com/web/fundamentals/security/prevent-mixed-content/what-is-mixed-content), odnosno učitavanje nekih resursa preko HTTP-a iako se početni zahtev prikazuje preko HTTPS-a. HTTPS sprečava uljeze da neovlašćeno pristupaju komunikaciji između aplikacije i korisnika ili da je pasivno slušaju. On je preduslov za HTTP/2 i API-je brojnih novih veb-platformi. (https://web.dev/is-on-https/).

NP - Obuhvata korisničke JavaScript datoteke sa poznatim bezbednosnim propustima

Neke nezavisne skripte mogu da obuhvataju poznate bezbednosne propuste koje napadači mogu lako da prepoznaju i iskoriste. (https://web.dev/no-vulnerable-libraries/).

SEO - Elementi slike nemaju atribute `[alt]`

Informativni elementi treba da sadrže kratki, opisni alternativni tekst. Dekorativni elementi mogu da se zanemare praznim atributom alt. (https://web.dev/image-alt/).

SEO - Ciljevi dodirivanja nemaju odgovarajuću veličinu

Interaktivni elementi poput dugmadi i linkova treba da budu dovoljno veliki (48×48 piksela) i da imaju dovoljno prostora oko sebe da bi bilo lako da se dodirnu bez preklapanja sa drugim elementima. (https://web.dev/tap-targets/).

HTML h1 tag (0):

HTML h2 tag (8):

Green Advertising je marketinška agencija usmerena na razvoj kreativnih digitalnih i štampanih rešenja , Portfolio i projekti Naši radovi se pored funkcionalnog izdvajaju i po izraženom vizuelnom karakteru jer je svako rešenje izrađeno i prilagođeno baš vama i poslu kojim se bavite , Šta možete da očekujete? Koje su najvažnije prednosti u saradnji sa Green Advertising? , Upoznajte nas Ko smo i čime se bavimo , Online upit Pošaljite zahtev , Rekli su o nama Pročitajte kakve utiske o našem timu imaju dosadašnji klijenti i saradnici Green Advertising , Kreativna i upečatljiva grafička rešenja učiniće da se istaknete u odnosu na konkurenciju , ODELO NE ČINI ČOVEKA, ALI ZATO DIZAJN PRODAJE PROIZVOD

HTML h3 tag (2):

Prijatelji agencije , Korisni linkovi

HTML h4 tag (0):

A HTML tag - usidreni tekst

Usidreni tekst (108):

Naslovna , O nama , Saznajte više o nama , Postani deo našeg tima , Novosti , Izrada web sajtova , Izrada web sajta , SEO i optimizacija , Reklamiranje na Google , Reklamiranje na Facebook , Reklamiranje na Instagramu , Email marketing , Održavanje web sajtova , Grafički dizajn , Dizajn logotipa i primena , Dizajn ambalaže i pakovanja , Dizajn kataloga i brošura , Dizajn reklamnog materijala , Portfolio i projekti , Vizuelni identiteti , Ambalaže i pakovanja , Facebook i Instagram fan stranice , Preuzmite .pdf web portoflio , Pošaljite upit , Kontakt , saznajte više , Web sajtovi , Ambalaže , Fan stranice , Preuzmite web .pdf portfolio , Agencija za bezbednost saobraćaja , Grubin , Markoni Sport , Kovilovo Resort , Carvel , Clarks , Aleva AD , Personal Zlatara , Pošaljite zahtev ,   Saznajte više , Zaposlenje , Dizajn ambalaža i pakovanja , Green Advertising. , Scroll

IMG tag - ALT atribut

Alternativni tekst (22):

Agencija za bezbednost saobraćaja , Grubin , Markoni Sport , Kovilovo Resort , Carvel , Clarks , Aleva AD , Personal Zlatara , Partnerska agencija E-target , Ovlašćeni reseller Orion telekoma , Web partner Fashion Selectiona , OVLAŠĆENI INTEGRATOR LUCEED