Usluga programiranja na Vaš zahtev

Šta je usluga programiranja? To je proces pretvaranja Vaše ideje u programersko remek delo. Usluga programiranja je izrada programa, baza podataka i veb sajtova za Vaše potrebe.

Ako ste pojedinac, malo preduzeće ili organizacija sa ograničenim budžetom kontaktirajte me i zajedno ćemo napraviti program ili WEB sajt baš kakav Vi to želite. A dobićete i dugogodišnjeg saradnika uvek dostupnog i spremnog da odgovori na sva vaša pitanja i zahteve.

Pratite sledeće veze da bi ste došli do više informacija o tome kako doći do kvalitetnog web sajta ili računarskog programa.

 • Izrada sajtova

  Je takođe deo usluge programiranja. To je kvalitetna izrada sajtova, u savremenim tehnologijama, munjevite brzine, optimiziranih za najviše pozicioniranje u Google pretrazi. Kod mene je izrada sajtova jeftina jer se obavi brzi i kvalitetno, a usput i Vi nešto naučite u vezi sa podizanjem sajta.

 • Izrada računarskih programa

  Računarski programi (desktop aplikacije) su i dalje vrlo zastupljenje u današnjim računarima.

 • Izrada mobilnih aplikacija

  Korisne mobilne aplikacije za nešto što svakodnevno koristite.

 • Optimizacija sajta za pretraživače

  To je, između ostaloga, sadržaj vredan deljenja koji stvara veze, citate i isticanja.

 • Portfolio
  Pogledajte neke od mojih radova na ovoj stranici.

Danas nije moguće zamisliti ni jedan jedini dan da prođe bez korišćenja računara, bilo da je to računar u Vašoj sobi, na Vašem poslu ili mobilni koji koristite da se snađete i nađete Vaš put negde u šumi, u planini. Većina od programa koje koristite na tim uređajima su pripremljeni za masovnu upotrebu, Vašu i hiljadama drugih ljudi. Postoje, međutim, i situacije koje Vas teraju da koristite posebne programe napravljene samo za Vaše potrebe. Dok fejsbuk, vordpres, viks i drugi poznati programi Vama igraju posao to nije problem, ali nekada može da Vam zatreba i posebno rešenje napisano ciljano za stvar koju niste mogli da rešite sa pomenutim programima. To su slučajevi kada Vam je potrebna pomoć i kada Vam ja mogu pomoći da zajedno napravimo dobar i kvalitetan program koji će da Vas besprekorno služi dugi niz godina. Tu na snazi dolazi moja usluga programiranja.

Usluge programiranja

Programi koje ovde spominjem su skoro svi programi koji mogu da se naprave u bilo kom programskom jeziku, na bilo kojoj razvojnoj platformi, potrebno je samo da nađemo zajednički interes za razvoj takvog jednog softvera i to je onda rešeno.

Cena usluge programiranja

Cenovnik možete pogledati ovde.

Podelite sa nekim na: