Дозет (Powered by Bootstrap) WP тема

Прилагођена WordPress тема, креирана за појединачне пројекте

Прилагођена WordPress тема, креирана за појединачне пројекте

Развијена од почетка, ова тема пружа основу за брзе, ефикасне и привлачне веб-сајтове, уз једноставно прилагођавање за сваки пројекат.

Заиста јединствена, ова WordPress тема је дизајнирана са посебном наменом: олакшавање израде прилагођених веб-сајтова за специфичне потребе клијената. Од мене, Дејана Дозета, креирана је да служи као снажна основа која омогућава брзо и лако прилагођавање за сваки пројекат. Тема је развијена са мисијом да пружи максималну флексибилност и ефикасност, без компромиса на рачун перформанси и естетике. Опремљена са свим потребним алатима за ефикасно сортирање садржаја и управљање сликама, омогућава вам да реализујете веб сајт какав сте одувек желели - атрактиван, брз и функционалан, баш по вашој мери.

 • Сортабилне врсте постова: Подржава прилагођене сортабилне врсте постова укључујући сведочанства, функције и производе, омогућавајући организовано и флексибилно управљање садржајем.
 • Напредна способност сортирања: Побољшава управљање садржајем са прилагодљивом функцијом 'Редослед сортирања' за постове. Корисници могу лако дефинисати редослед приказа у списковима путем једноставног поља за унос. Овај интуитивни систем подржава аутоматско сортирање и на фронтенду и на админ страни, осигуравајући ефикасну организацију садржаја и побољ шано корисничко искуство.
 • Интеграција друштвених медија: Укључује уграђену подршку за главне платформе друштвених медија као што су Twitter, Facebook и Instagram, омогућавајући беспрекорну друштвену повезаност.
 • Припремљено за локализацију и превод: Тема је припремљена за превод, чинећи је доступном глобалној публици са подршком за локализационе датотеке смештене у директоријуму /languages/.
 • Напредна прилагођавања теме: Нуди обимне опције прилагођавања, укључујући шаблоне страна, прилагођене логотипе (са флексибилним димензијама), сличице постова и навигационе меније за локације примарног и доњег менија.
 • Побољшана подршка за медије и садржај: Подржава различите формате постова (као што су галерија, видео, аудио) и HTML5 ознаке за форме претраге, листе коментара, галерије и још много тога, осигуравајући модерне, одзивне елементе дизајна.
 • Управљање прилагођеним фонтовима: Пружа побољшану подршку за отпремање прилагођених фонтова, омогућавајући корисницима да директно кроз тему отпремају фонтове у различитим форматима (TTF, WOFF, OTF, WOFF2). Функције укључују сигуран систем за отпремање фонтова и опцију за брисање прилагођених фонтова, олакшавајући лако прилагођавање типографије веб-сајта како би се уклопила у идентитет бренда.
 • Подешавања е-поште на страници за контакт: Нуди свеобухватну страницу са подешавањима за управљање функцијама е-поште повезаним са страницом за контакт. Корисници могу конфигурисати SMTP подешавања за доставу е-поште, укључујући хост, порт и акредитиве. Додатна подешавања омогућавају навођење детаља примаоца (To, CC, BCC адресе) и прилагођавање садржаја е-поште, осигу равајући флексибилну и сигурну е-комуникацију директно из теме.
 • Оптимизована перформанса и SEO: Укључује функције за inline CSS и JavaScript, минимизирајући спољне HTTP захтеве за бржа времена учитавања, и побољшани SEO са прилагођеним мета описима, лењим учитавањем за слике и SMTP подешавањима за достављивост е-поште.
 • Лењо учитавање за истакнуте слике: Имплементира лењо учитавање за истакнуте слике преко свих врста постова како би се побољшала брзина учитавања страница и укупна перформанса веб-сајта. Посвећени мета оквир у уређивачу постова омогућава корисницима да лако омогуће или онемогуће лењо учитавање на основу појединачног поста, нудећи већу контролу над начином руковања и приказивањем слика.
 • Вишеструке истакнуте слике: Уводи подршку за вишеструке истакнуте слике за производе, омогућавајући креирање динамичких карусела слика на страницама производа. Ова функција побољшава визуелну презентацију и ангажовање корисника тако што посетиоцима омогућава да виде различите аспекте производа кроз глатко интегрисани карусел слика.
 • Свеобухватна подршка за врсте постова: Прилагођене врсте постова за производе, сведочанства, функције и херојске секције са посвећеним админ интерфејсима и опцијама прилагођавања, укључујући прилагођена поља за специфичне функционалности.
 • Е-трговина и интеграција плаћања: Посебна интеграција за странице за плаћање са подршком за PayPal SDK за сигурне и практичне онлине трансакције.
 • Побољшања админ и корисничког искуства: Прилагођавање админ панела са Bootstrap 5 оквиром за уједначено и одзивно искуство на бекенду, и оптимизације на фронтенду као што су одјављивање непотребних скрипти за кориснике који нису админи за побољшану перформ ансу.
 • Алати за девелопере и прилагођавање: Нуди разноврсне алате за девелопере, укључујући акције и филтере за проширење функционалности теме, подршку за прилагођене HTML стране преко шорткодова, и вишеструке истакнуте слике за постове.
 • Приступачност и усклађеност са веб стандардима: Обезбеђује приступачност и усклађеност са веб стандардима, укључујући подршку за SVG за модерне, скалабилне иконе и одзивно руковање сликама за све уређаје.
 • Додатне функционалности: Укључује низ других функција као што су регистрација прилагођених врста постова за структурираније и организованије управљање садржајем, регистрација таксономије за производе и искључивање одређеног садржаја из мапа сајта за боље управљање SEO-ом.

Ако тражите услуге развоја софтвера највишег ранга, не тражите даље!

Шта нудим:

 • Развој веб страница: Претворите вашу идеју у потпуно функционалну веб страницу.
 • Креација мобилних апликација: Достигните вашу публику на сваком уређају.
 • Прилагођена софтверска решења: Софтвер прилагођен вашим пословним потребама.
 • Управљање базом података: Осигурајте да су ваши подаци структурирани, сигурни и доступни.
 • Консултације: Нисте сигурни где да почнете? Разговарајмо о најбољим технолошким решењима за ваше циљеве.

Са годинама искуства у техничкој индустрији, усавршио сам своје вештине како бих пружио само најбоље својим клијентима. Претворимо вашу визију у стварност. Контактирајте ме данас да започнемо ваш следећи дигитални пројекат!