Dozet (Powered by Bootstrap) WP tema

Prilagođena WordPress tema, kreirana za pojedinačne projekte

Prilagođena WordPress tema, kreirana za pojedinačne projekte

Razvijena od početka, ova WordPress tema pruža osnovu za brze, efikasne i privlačne veb-sajtove, uz jednostavno prilagođavanje za svaki projekat.

Zaista jedinstvena, ova WordPress tema je dizajnirana sa posebnom namenom: olakšavanje izrade prilagođenih veb-sajtova za specifične potrebe klijenata. Od mene, Dejana Dozeta, kreirana je da služi kao snažna osnova koja omogućava brzo i lako prilagođavanje za svaki projekat. Tema je razvijena sa misijom da pruži maksimalnu fleksibilnost i efikasnost, bez kompromisa na račun performansi i estetike. Opremljena sa svim potrebnim alatima za efikasno sortiranje sadržaja i upravljanje slikama, omogućava vam da realizujete web sajt kakav ste oduvek želeli - atraktivan, brz i funkcionalan, baš po vašoj meri.

 • Sortabilne vrste postova: Podržava prilagođene sortabilne vrste postova uključujući svedočanstva, funkcije i proizvode, omogućavajući organizovano i fleksibilno upravljanje sadržajem.
 • Napredna sposobnost sortiranja: Poboljšava upravljanje sadržajem sa prilagodljivom funkcijom 'Redosled sortiranja' za postove. Korisnici mogu lako definisati redosled prikaza u spiskovima putem jednostavnog polja za unos. Ovaj intuitivni sistem podržava automatsko sortiranje i na frontendu i na admin strani, osiguravajući efikasnu organizaciju sadržaja i poboljšano korisničko iskustvo.
 • Integracija društvenih medija: Uključuje ugrađenu podršku za glavne platforme društvenih medija kao što su Twitter, Facebook i Instagram, omogućavajući besprekornu društvenu povezanost.
 • Pripremljeno za lokalizaciju i prevod: Tema je pripremljena za prevod, čineći je dostupnom globalnoj publici sa podrškom za lokalizacione datoteke smeštene u direktorijumu /languages/.
 • Napredna prilagođavanja teme: Nudi obimne opcije prilagođavanja, uključujući šablone stranica, prilagođene logotipe (sa fleksibilnim dimenzijama), sličice postova i navigacione menije za lokacije primarnog i donjeg menija.
 • Poboljšana podrška za medije i sadržaj: Podržava različite formate postova (kao što su galerija, video, audio) i HTML5 oznake za forme pretrage, liste komentara, galerije i još mnogo toga, osiguravajući moderne, odzivne elemente dizajna.
 • Upravljanje prilagođenim fontovima: Pruža poboljšanu podršku za otpremanje prilagođenih fontova, omogućavajući korisnicima da direktno kroz temu otpremaju fontove u različitim formatima (TTF, WOFF, OTF, WOFF2). Funkcije uključuju siguran sistem za otpremanje fontova i opciju za brisanje prilagođenih fontova, olakšavajući lako prilagođavanje tipografije veb-sajta kako bi se uklopila u identitet brenda.
 • Podešavanja e-pošte na stranici za kontakt: Nudi sveobuhvatnu stranicu sa podešavanjima za upravljanje funkcijama e-pošte povezanim sa stranicom za kontakt. Korisnici mogu konfigurisati SMTP podešavanja za dostavu e-pošte, uključujući host, port i akreditive. Dodatna podešavanja omogućavaju navođenje detalja primaoca (To, CC, BCC adrese) i prilagođavanje sadržaja e-pošte, osiguravajući fleksibilnu i sigurnu e-komunikaciju direktno iz teme.
 • Optimizovana performansa i SEO: Uključuje funkcije za inline CSS i JavaScript, minimizirajući spoljne HTTP zahteve za brža vremena učitavanja, i poboljšani SEO sa prilagođenim meta opisima, lenjim učitavanjem za slike i SMTP podešavanjima za dostavljivost e-pošte.
 • Lenjo učitavanje za istaknute slike: Implementira lenjo učitavanje za istaknute slike preko svih vrsta postova kako bi se poboljšala brzina učitavanja stranica i ukupna performansa veb-sajta. Posvećeni meta okvir u uređivaču postova omogućava korisnicima da lako omoguće ili onemoguće lenjo učitavanje na osnovu pojedinačnog posta, nudeći veću kontrolu nad načinom rukovanja i prikazivanjem slika.
 • Višestruke istaknute slike: Uvodi podršku za višestruke istaknute slike za proizvode, omogućavajući kreiranje dinamičkih karusela slika na stranicama proizvoda. Ova funkcija poboljšava vizuelnu prezentaciju i angažovanje korisnika tako što posetiocima omogućava da vide različite aspekte proizvoda kroz glatko integrisani karusel slika.
 • Sveobuhvatna podrška za vrste postova: Prilagođene vrste postova za proizvode, svedočanstva, funkcije i herojske sekcije sa posvećenim admin interfejsima i opcijama prilagođavanja, uključujući prilagođena polja za specifične funkcionalnosti.
 • E-trgovina i integracija plaćanja: Posebna integracija za stranice za plaćanje sa podrškom za PayPal SDK za sigurne i praktične online transakcije.
 • Poboljšanja admin i korisničkog iskustva: Prilagođavanje admin panela sa Bootstrap 5 okvirom za ujednačeno i odzivno iskustvo na backendu, i optimizacije na frontendu kao što su odjavljivanje nepotrebnih skripti za korisnike koji nisu admini za poboljšanu performansu.
 • Alati za developere i prilagođavanje: Nudi raznovrsne alate za developere, uključujući akcije i filtere za proširenje funkcionalnosti teme, podršku za prilagođene HTML stranice preko shortcoda, i višestruke istaknute slike za postove.
 • Pristupačnost i usklađenost sa veb standardima: Obezbeđuje pristupačnost i usklađenost sa veb standardima, uključujući podršku za SVG za moderne, skalabilne ikone i odzivno rukovanje slikama za sve uređaje.
 • Dodatne funkcionalnosti: Uključuje niz drugih funkcija kao što su registracija prilagođenih vrsta postova za strukturiranije i organizovanije upravljanje sadržajem, registracija taksonomije za proizvode i isključivanje određenog sadržaja iz mapa sajta za bolje upravljanje SEO-om.

Ako tražite usluge razvoja softvera najvišeg ranga, ne tražite dalje!

Šta nudim:

 • Razvoj veb stranica: Pretvorite vašu ideju u potpuno funkcionalnu veb stranicu.
 • Kreacija mobilnih aplikacija: Dostignite vašu publiku na svakom uređaju.
 • Prilagođena softverska rešenja: Softver prilagođen vašim poslovnim potrebama.
 • Upravljanje bazom podataka: Osigurajte da su vaši podaci strukturirani, sigurni i dostupni.
 • Konsultacije: Niste sigurni gde da počnete? Razgovarajmo o najboljim tehnološkim rešenjima za vaše ciljeve.

Sa godinama iskustva u tehničkoj industriji, usavršio sam svoje veštine kako bih pružio samo najbolje svojim klijentima. Pretvorimo vašu viziju u stvarnost. Kontaktirajte me danas da započnemo vaš sledeći digitalni projekat!