Prima usluge programiranja - brzo | kvalitentno | jeftino

Šta je usluga programiranja?

To je proces pretvaranja Vaše ideje u programersko remek delo. Usluga programiranja je: izrada programa, baze podataka i veb sajta za Vaše potrebe. Ja sam Dejan Dozet i ja pružam programerske usluge. Tako da, ako ste pojedinac, malo preduzeće ili organizacija sa ograničenim budžetom, a želite da dođete do kvalitetne i brze usluge programiranja najbolje je da me kontaktirajte putem onlajn forme i ostavite Vaš telefon na koji ću Vas pozvati već isti dan da se dogovorimo oko detalja.

Pratite sledeće veze da bi ste došli do više informacija o tome kako doći do kvalitetnog web sajta ili računarskog programa.

 • programiranje za Windows:
  desktop i servisna aplikacija, izrada programa za firme, za diplomski rad, za igraonicu, računovodstveni program, program za prodavnicu, softver za fakturisanje...
 • programiranje baze podataka:
  MSSQL, PostgreSQL, MySQL: instaliranje baze, izrada tabela, pravljenje kompleksnih upita, optimizacija upita, replikacija, indeksiranje tabela...
 • izrada sajta:
  lična prezentacija, blog, brošura, poslovni sajt, portfolio sajt, sajt za auto školu, sajt za turističku agenciju, sajt za umetnika, više jezičan sajt...
 • optimizacija sajta za pretraživače:
  prepoznavanje ključnih reči, pozicioniranje interne i externe veze na stranici, pisanje teksta za sajt...
 • portfelj:
  pogledajte moje dosadašnje radove...
 • baza znanja:
  to je nešto što ja delim ovde sa Vama, novosti, članci, uputstva, programske funkcije i dr...
 • zatim nezaobilazni: cenovnik programiranja

Danas nije moguće zamisliti ni jedan jedini dan da prođe bez korišćenja računara, bilo da je to računar u Vašoj sobi, na Vašem poslu ili mobilni koji koristite da se snađete i nađete Vaš put negde u šumi, u planini. Većina od programa koje koristite na tim uređajima su pripremljeni za masovnu upotrebu, Vašu i hiljadama drugih ljudi. Postoje, međutim, i situacije koje Vas teraju da koristite posebne programe napravljene samo za Vaše potrebe. Dok fejsbuk, vordpres, viks i drugi poznati programi Vama igraju posao to nije problem, ali nekada može da Vam zatreba i posebno rešenje napisano ciljano za stvar koju niste mogli da rešite sa pomenutim programima. To su slučajevi kada Vam je potrebna pomoć i kada Vam ja mogu pomoći da zajedno napravimo dobar i kvalitetan program koji će da Vas besprekorno služi dugi niz godina. Tu na snazi dolazi moja usluga programiranja.

Usluge programiranja

Programi koje ovde spominjem su skoro svi programi koji mogu da se naprave u bilo kom programskom jeziku, na bilo kojoj razvojnoj platformi, potrebno je samo da nađemo zajednički interes za razvoj takvog jednog softvera i to je onda rešeno.

Cena usluge programiranja

Ako tražite usluge razvoja softvera najvišeg ranga, ne tražite dalje!

Šta nudim:

 • Razvoj veb stranica: Pretvorite vašu ideju u potpuno funkcionalnu veb stranicu.
 • Kreacija mobilnih aplikacija: Dostignite vašu publiku na svakom uređaju.
 • Prilagođena softverska rešenja: Softver prilagođen vašim poslovnim potrebama.
 • Upravljanje bazom podataka: Osigurajte da su vaši podaci strukturirani, sigurni i dostupni.
 • Konsultacije: Niste sigurni gde da počnete? Razgovarajmo o najboljim tehnološkim rešenjima za vaše ciljeve.

Sa godinama iskustva u tehničkoj industriji, usavršio sam svoje veštine kako bih pružio samo najbolje svojim klijentima. Pretvorimo vašu viziju u stvarnost. Kontaktirajte me danas da započnemo vaš sledeći digitalni projekat!