Molim Vas da pogledate, na stranicama koje su linkovane ispod, više detalja o uslugama koje su obuhvaćenje ovim cenovnikom (satnica programera).

Sve cene su prikazane u dinarima, datum postavljanja cenovnika je 2022-04-14

Cenovnik programa

Proces obračuna i naplate

Kada se čujemo i dogovorimo oko posla, ja ću Vam dati procenu dužine trajanja posla, a samu satnicu ću meriti posebnim programom. Na kraju svakog dana ću Vam poslati izveštaj o učinjenom toga dana, satnicom za taj dan i ukupnom vremenu prevedenom na projektu. Oko isplate se generalno dogovaramo pre početka projekta. Mislim da je najbolje da prva isplata bude na kraju prve sedmice rada, a docnije ih možemo organizovati po završetku projekta ili na mesečnom nivou. Ako bude nekih zastoja u procesu ja ću Vam se javiti, jer ne želim da trpite novčano. Ja sam preduzetnik i izdaću Vam račun sa svim, zakonom propisanim, podacima i mojim računom u banci na koji možete izvršiti uplatu.

Pored ovoga ja sam spreman i na dogovor, svakako ste dobrodošli da se javite.

Napomena: radim samo sa pravnim licima i preduzetnicima, to jest sa subjektima kojima mogu da izdam fakturu (koji su registrovani kao takvi u APR-u, imaju PIB i račun u banci).