Ценовник услуга програмирања и услови

* Све цене су приказане у РСД (динарима), датум постављања ценовника је 20.03.2024.

Цена програмирања по сату (програмер на сат)

 • прављење сајта цена: 2200 РСД / сат
 • на десктоп програмима: 2200 РСД / сат
 • на мобилној апликацији: 2200 РСД / сат
 • на бази података: 3000 РСД / сат

Процес обрачуна и наплате

Када се чујемо и договоримо око посла, ја ћу Вам дати процену дужине трајања посла, а саму сатницу ћу мерити посебним програмом. На крају сваког дана ћу Вам послати извештај о учињеном тога дана, сатницом за тај дан и укупном времену преведеном на пројекту. Потребно је да ми платите по предрачуну половину договорене суме (у случају ако пројекат не траје дуже од месец дана). У случају ако траје дуже од месец дана онда плаћање сваки следећи месец иде месечно, на почетку следећег месеца за претходни, а што се тиче првог месеца иде аванс у висини половине суме процењене за тај месец.

* Због великог броја клијената приморан сам да радим на пројектима у интервалима, тј нисам у могућности да радим на једном пројекту док га не завршим сем ако исти није од пар сати.

Цена рада на "Цацатајка - Ефикасно управљање подацима"

* Цацатајка је веб апликација која служи да омогући једноставно и ефикасно управљање подацима. Више о веб решењу можете да прочитате овде.

Све услуге наплаћујем по завршеним целинама (страницама/формама):

 • Фиксни трошак који покрива припрему и инсталацију веб сајта износи 15.000 РСД једнократно.
 • Цена израде странице која се интегрише у постојеће табеле, где се унос података врши преко табеле, износи 4.000 РСД по страници.
 • Цена израде странице са уносом података преко формулара или посебни захтеви на страници табеле (на пример: израда формулара за рачун или експорт у ПДФ) износи 18.000 РСД по страници.

* У цену је укључена и израда базе података и свих припадајућих табела.

Ревизије и измене

Очекујем да се неко од вас укључи у процес израде како би проверио радове који су недавно завршени. Важно је да радимо заједно на овоме - ја ћу креирати, а ви ћете проверавати током процеса. Веће измене након завршетка пројекта мораћу додатно наплатити, стога вас молим да активно учествујемо у овом процесу.

Рокови за доставу материјала

Због мог динамичног (периодичног) рада на пројекту, имаћете довољно времена за тестирање и доставу потребног материјала. Ако дође до кашњења са ваше стране, бићу приморан да прилагодим свој радни распоред, што може продужити трајање пројекта.

Комуникација и састанци

За комуникацију и дефинисање задатака користићемо Trello (бесплатна верзија) Састанке можемо организовати према договору, а ја ћу Вам се благовремено јавити када радим на Вашем пројекту (1-2 дана пре).

Гаранција на рад

Гарантујем да ће програм радити онако како је радио у фази тестирања. Све грешке које примете корисници програма (укључујући и моје клијенте) биће отклоњене и код вас бесплатно.

Моји пословни подаци

Дејан Дозет ПР Обрада података Томиславци
Београдска 6
24344 Томиславци, Србија
ПИБ:108005073, МБ:63144568
Т.р.: 265-1040310002487-66

Напомена: радим само са правним лицима и предузетницима, то јест са субјектима којима могу да издам фактуру (који су регистровани као такви у АПР-у, имају ПИБ и рачун у банци).

 

Ако тражите услуге развоја софтвера највишег ранга, не тражите даље!

Шта нудим:

 • Развој веб страница: Претворите вашу идеју у потпуно функционалну веб страницу.
 • Креација мобилних апликација: Достигните вашу публику на сваком уређају.
 • Прилагођена софтверска решења: Софтвер прилагођен вашим пословним потребама.
 • Управљање базом података: Осигурајте да су ваши подаци структурирани, сигурни и доступни.
 • Консултације: Нисте сигурни где да почнете? Разговарајмо о најбољим технолошким решењима за ваше циљеве.

Са годинама искуства у техничкој индустрији, усавршио сам своје вештине како бих пружио само најбоље својим клијентима. Претворимо вашу визију у стварност. Контактирајте ме данас да започнемо ваш следећи дигитални пројекат!