Молим Вас да погледате, на страницама које су линковане испод, више детаља о услугама које су обухваћење овим ценовником (сатница програмера).

Све цене су приказане у динарима, датум постављања ценовника је 2021-02-20.

Ценовник програма

Процес обрачуна и наплате

Када се чујемо и договоримо око посла, ја ћу Вам дати процену дужине трајања посла, а саму сатницу ћу мерити посебним програмом. На крају сваког дана ћу Вам послати извештај о учињеном тога дана, сатницом за тај дан и укупном времену преведеном на пројекту. Око исплате се генерално договарамо пре почетка пројекта. Мислим да је најбоље да прва исплата буде на крају прве седмице рада, а доцније их можемо организовати по завршетку пројекта или на месечном нивоу. Ако буде неких застоја у процесу ја ћу Вам се јавити, јер не желим да трпите новчано. Ја сам предузетник и издаћу Вам рачун са свим, законом прописаним, подацима и мојим рачуном у банци на који можете извршити уплату.

Поред овога ја сам спреман и на договор, свакако сте добродошли да се јавите.

Напомена: радим само са правним лицима и предузетницима, то јест са субјектима којима могу да издам фактуру (који су регистровани као такви у АПР-у, имају ПИБ и рачун у банци).

Ако тражите услуге развоја софтвера највишег ранга, не тражите даље!

Шта нудим:

  • Развој веб страница: Претворите вашу идеју у потпуно функционалну веб страницу.
  • Креација мобилних апликација: Достигните вашу публику на сваком уређају.
  • Прилагођена софтверска решења: Софтвер прилагођен вашим пословним потребама.
  • Управљање базом података: Осигурајте да су ваши подаци структурирани, сигурни и доступни.
  • Консултације: Нисте сигурни где да почнете? Разговарајмо о најбољим технолошким решењима за ваше циљеве.

Са годинама искуства у техничкој индустрији, усавршио сам своје вештине како бих пружио само најбоље својим клијентима. Претворимо вашу визију у стварност. Контактирајте ме данас да започнемо ваш следећи дигитални пројекат!