Napravite svoj zidni kalendar

Dolazi nam nova godina i treba nabaviti zidni kalendar. Ali zašto ne napraviti zidni kalendar sa Vašim slikama i slikama Vaše porodice? Ako Vam se to čini teško onda da Vam kažem da i nije! Postoji alat za pravljenje zidnog kalendara pomoću kojeg možete brzo i lako postaviti slike na svaki mesec.

Pogledajte kako lepo to izgleda:

Zidni kalendar - naprvite sami

Ovo nije samo kalendar već je i kalendar-planer. Brojevi su krupni i jasni, ali i postoji dosta mesta za Vas da dopišete šta god želite pored svakog broja.

Alat za sada podržava A3+ veličinu (329 x 483 mm) i sve što je u toj proporciji. Slike, koje postavljate na zidni kalendar, bi trebalo da budu veće od 2500x2500 px (6 Mpx).

Alat za pravljenje zidnog kalendara možete besplatno koristiti, praviti kalendare i skidati ih sa dejandozet.com i neograničenim količinama. Ako Vam se sviđa ova ideja i želite da je podržite (da održavamo ovu stranicu na serveru) molim Vas za malu novčanu podršku.

Napomena: slike koje se postave na server se se ne daju nikome, nisu dostupne javno i ne koriste u bilo koje svrhe i biće obrisane nakon 14 dana od dana unosa 

 

Ako tražite usluge razvoja softvera najvišeg ranga, ne tražite dalje!

Šta nudim:

  • Razvoj veb stranica: Pretvorite vašu ideju u potpuno funkcionalnu veb stranicu.
  • Kreacija mobilnih aplikacija: Dostignite vašu publiku na svakom uređaju.
  • Prilagođena softverska rešenja: Softver prilagođen vašim poslovnim potrebama.
  • Upravljanje bazom podataka: Osigurajte da su vaši podaci strukturirani, sigurni i dostupni.
  • Konsultacije: Niste sigurni gde da počnete? Razgovarajmo o najboljim tehnološkim rešenjima za vaše ciljeve.

Sa godinama iskustva u tehničkoj industriji, usavršio sam svoje veštine kako bih pružio samo najbolje svojim klijentima. Pretvorimo vašu viziju u stvarnost. Kontaktirajte me danas da započnemo vaš sledeći digitalni projekat!