Dolazi nam nova godina i treba nabaviti zidni kalendar. Ali zašto ne napraviti zidni kalendar sa Vašim slikama i slikama Vaše porodice? Ako Vam se to čini teško onda da Vam kažem da i nije! Postoji alat za pravljenje zidnog kalendara pomoću kojeg možete brzo i lako postaviti slike na svaki mesec.

Pogledajte kako lepo to izgleda:

Zidni kalendar - naprvite sami

Ovo nije samo kalendar već je i kalendar-planer. Brojevi su krupni i jasni, ali i postoji dosta mesta za Vas da dopišete šta god želite pored svakog broja.

Alat za sada podržava A3+ veličinu (329 x 483 mm) i sve što je u toj proporciji. Slike, koje postavljate na zidni kalendar, bi trebalo da budu veće od 2500x2500 px (6 Mpx).

Alat za pravljenje zidnog kalendara možete besplatno koristiti, praviti kalendare i skidati ih sa dejandozet.com i neograničenim količinama. Ako Vam se sviđa ova ideja i želite da je podržite (da održavamo ovu stranicu na serveru) molim Vas za malu novčanu podršku.

Napomena: slike koje se postave na server se se ne daju nikome, nisu dostupne javno i ne koriste u bilo koje svrhe i biće obrisane nakon 14 dana od dana unosa