Internet prezentacija fineartdmb.com je veb sajt napravljen u saradnji sa umetnikom Draganom Babovićem. Uradjen ja na osnovu NoEmStilOK CMS-a. Tokom izrade sajta uvideli smo stvarne potrebe jednog slikara (fotografa, pisca) sa jedne strane, a ograničenja i mogućnosti koji Noemstilok CMS ima i nudi sa druge. Onda smo pokušali približiti umetnost iskazanu u slici i reči <-> internet prezentaciji (i obrnuto). Iz tog pokušaja je proizašla najbolja verzija NoEmStilOK CMS-a do sada! Artist Dragan Babović sada može sam da odradi većinu stvari i održava svoj sajt. Inače, na sajtu fineartdmb.com možete da poručite slike i fotografije koje su na prodaju ali najvažnije je da možete da uživate u slici i reči pomenutog umetnika. Hvala na saradnji Dragane!

fineartdmb - veb sajt za umetnika

Posao koji je ovde urađen je Izrada sajta, a tehnologije koje su korišćene su: PHP, HTML, JavaScript i NoEmStilOK CMS. U pitanju je sajt tipa Portfolio umetnika. Posetite ovaj sajt na adresi fineartdmb.com. Sajt je napravljen 2022 Januar.

 

Ako tražite usluge razvoja softvera najvišeg ranga, ne tražite dalje!

Šta nudim:

  • Razvoj veb stranica: Pretvorite vašu ideju u potpuno funkcionalnu veb stranicu.
  • Kreacija mobilnih aplikacija: Dostignite vašu publiku na svakom uređaju.
  • Prilagođena softverska rešenja: Softver prilagođen vašim poslovnim potrebama.
  • Upravljanje bazom podataka: Osigurajte da su vaši podaci strukturirani, sigurni i dostupni.
  • Konsultacije: Niste sigurni gde da počnete? Razgovarajmo o najboljim tehnološkim rešenjima za vaše ciljeve.

Sa godinama iskustva u tehničkoj industriji, usavršio sam svoje veštine kako bih pružio samo najbolje svojim klijentima. Pretvorimo vašu viziju u stvarnost. Kontaktirajte me danas da započnemo vaš sledeći digitalni projekat!